Wij zijn open, bel: 088-115 5639 of gebruik het contact formulier

Aannemersbedrijf Winterswijk – Professionals


Contact

Aannemersbedrijf in Winterswijk

Aannemersbedrijf Winterswijk

Het woonplezier staat voor veel mensen voorop. Een lichte, ruime woonkamer en keuken, een serre die zorgt voor een natuurlijke overgang van binnen naar de tuin, of een energiezuinige nieuwbouwwoning: CRA Aannemersbedrijf werkt samen met aannemersbedrijven uit de regio Winterswijk om al uw wensen te vervullen.

Wilt u gratis offertes?


Offertes aanvragen

Woongenot in Winterswijk

Het aannemersbedrijf uit Winterswijk voorziet uw woning van meer licht en ruimte. Er zijn veel mogelijkheden om een huis ruimer te maken. U kunt denken aan een serre, bijkeuken, uitbouw van de woonkamer of keuken. Andere mogelijkheden zijn een extra verdieping op de woning of garage, of het plaatsen van een dakkapel op een zolder met een schuin dak. Iedere verbouwing biedt een kans om meer licht in de woning te laten vallen door slim gebruik te maken van glas, lichtkoepels of een lichtstraat.

Advies op maat

Veel mensen voelen zich prettiger als ze langer kunnen genieten van daglicht. Tot slot biedt een uitbouw zoals een serre de mogelijkheid tot een soepele overgang van het huis naar de tuin. Zo wordt het buitenleven naar binnen gehaald om nog meer te genieten van de tuin. Iedere wijziging zorgt ervoor dat uw woning positief opvalt en meer waard wordt.

Het aannemersbedrijf uit Winterswijk ondersteunt ieder idee met advies en helpt met de aanbouw, verbouw, renovatie of nieuwbouw om uw plannen te realiseren.

helm

paginamanager

Professioneel en duidelijk

Door te kiezen voor CRA Aannemersbedrijf kiest u zelf voor een professioneel aannemersbedrijf uit de regio Winterswijk. CRA biedt veel voordelen:

 • Professioneel en deskundig
 • Transparant en duidelijk
 • Betrouwbaar
 • Kwaliteit en goede garanties
 • Duurzaamheid
 • Goed overleg en persoonlijk advies
 • Duidelijke contracten
 • Goede garanties
 • Landelijk netwerk, ook in de regio Winterswijk
 • Kies altijd de scherpste prijs

Nieuwbouw Winterswijk

Nieuwbouw is altijd een uniek project. CRA werkt samen met de beste aannemersbedrijven uit Winterswijk om uw plannen voor een nieuwe woning te verwezenlijken. Een aannemersbedrijf uit Winterswijk is ervaren in de bouw van allerlei type woningen. Denk aan vrijstaande woningen, twee-onder-een-kapwoningen, gelijkvloerse aanleunwoningen, boerderijen, appartementencomplexen, kantoorpanden of garages. De aannemer zorgt dat een architect of bouwkundig tekenaar het ontwerp levert voor uw huis, of voert de opdracht van uw eigen architect uit. Het aannemersbedrijf uit Winterswijk werkt volgens de hoogste standaard voor isolatie, duurzaamheid en veiligheid. U wordt gedurende het gehele proces van idee naar vergunningsaanvraag tot aan de oplevering goed geïnformeerd en voortdurend op de hoogte gehouden van het proces, zodat u uiteindelijk kunt verhuizen naar uw nieuwe woning.

Aanbouw: licht en ruimte

Een aanbouw zorgt in veel gevallen voor extra licht, ruimte en comfort in huis. Het is een goede oplossing als u bijvoorbeeld ruimte nodig heeft voor gezinsuitbreiding, een kantoor aan huis of meer wilt genieten van het buitenleven in de tuin. Een aanbouw is vaak goedkoper dan een verhuizing. U kunt gewoon thuis blijven wonen terwijl de werkzaamheden worden uitgevoerd. Een aannemersbedrijf uit Winterswijk kan uw woning voorzien van:

 • Grotere woonkamer of keuken
 • Serre of tuinkamer
 • Bijkeuken
 • Kantoor
 • Carport
 • Veranda
 • Terrasoverkapping

Verbouw: meer licht

Verbouw uw woning voor meer licht en ruimte, en u ervaart direct meer comfort. Zo is het mogelijk om een dakkapel, erker, schuifpui of lichtkoepels te laten plaatsen door een aannemersbedrijf uit Winterswijk. Een dakkapel zorgt direct voor meer licht en leefruimte in kamers met een schuine wand. Een dakkapel met een plat dak kan vaak zonder vergunning worden geplaatst. Daarnaast is het mogelijk om te kiezen voor een dakkapel met een schuin dak of een verhoogde nok. Een erker geeft het huis een chiquere uitstraling en geeft de woning een meerwaarde. Het extra licht zorgt voor een aangename sfeer. Een schuifpui brengt het huis en de tuin dichter bij elkaar en geeft de woning ook meer licht.

Verbouwing binnenshuis

Een aannemersbedrijf uit Winterswijk verzorgt ook al uw verbouwingen binnenshuis. Iedere verbouwing kan gecombineerd worden met het aanbrengen van extra isolatie voor een energiezuinigere woning. Het aannemersbedrijf uit Winterswijk is deskundig en allround ervaren als het gaat om de installatie, montage, elektra, loodgieterswerk, timmerwerk en meer. Zij draaien hun hand niet om voor een verbouwing van het sanitair of voor het veranderen van een donkere opslagzolder in een aangename hobby- en slaapkamer. Onder verbouw valt onder andere:

 • Sanitair: badkamer, keuken, toilet
 • Woonkamer
 • Slaapkamer
 • Zolder
 • Trap
 • Scheidingsmuren uitbreken of toevoegen
 • Plafonds verhogen of verlagen
 • Vloerverwarming

Renovatie in Winterswijk

Als regulier onderhoud niet meer voldoende is, zorgt een aannemersbedrijf uit Winterswijk voor de renovatie van uw woning. De woning wordt buitenshuis zorgvuldig hersteld in de oorspronkelijke staat of u kunt kiezen voor een gehele make-over. Buitenshuis kunt u denken aan renovatiewerkzaamheden zoals gevelreiniging, -impregnatie en –renovatie. Ook kunnen wij uw woning voorzien van gevelbekleding. Onze vakmannen herstellen scheuren en afgebroken stenen in de muur, of klimmen het dak op voor het herstel van de dakgoot, nokvorst of schoorsteen. Ook helpen wij met onderhoud en renovatie van de dakkapel. Indien nodig vervangen wij de kozijnen. Binnenshuis verzorgt een aannemersbedrijf uit Winterswijk de renovatie van onder andere badkamers, keukens, toiletten, vloeren, trappen en kozijnen. Daarnaast is ons aannemersbedrijf gespecialiseerd in de behandeling van houtrot en betonrot.

Vergunningen

Voor veel werkzaamheden is het nodig om een vergunning aan te vragen via uw gemeente in de regio Winterswijk. Er zijn echter een aantal werkzaamheden die zonder vergunning mogen, zoals het plaatsen van een dakkapel met plat dak, een serre van maximaal vier meter diep en vijf meter hoog en diverse werkzaamheden binnenshuis. Het aannemersbedrijf uit Winterswijk levert de bouwtekening en eventueel de constructieberekening voor uw vergunningsaanvraag.

Werkgebied informatie

Plaats: Winterswijk

Gemeente: Winterswijk

Wijken: Industrieterrein Zesweg - Verspreide huizen tussen Wijchen en Niftrik - Centrum en Valendries - Wijchen Noordoost - Homberg Heilige Stoel en Kraaijenberg - Aalsburg en Blauwe Hof - Industrieterrein Nieuweweg - Wijchen Zuid - Wijchen Kerkeveld - Verspreide huizen op de Overwal - Verspreide huizen poldergebied

Provincie: Gelderland

Netnummer: 0543

Postcodegebied: 7100 - 7103

Laatste klus

Onze laatste klus was aan Pronsweg 3 bij Christelijk College Schaersvoorde. Hier hebben we advies gegeven over duurzame energie.

Vraag vrijblijvend uw offerte aan

 • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

kluswebsite

Inbraakpreventie

U wilt niet alleen een mooier huis met meer licht en ruimte, maar ook een veilig huis. Een aannemersbedrijf uit Winterswijk geeft u daarom advies over inbraakpreventie en kan diverse inbraakwerende maatregelen nemen tijdens de werkzaamheden aan uw woning. Vooral ramen en deuren op de benedenverdieping hebben een goede beveiliging nodig, evenals een makkelijk bereikbaar balkon. Ramen en deuren kunnen worden voorzien van SKG-gecertificeerde sloten, kozijnen krijgen een dievenklauw en dorpelvergrendeling. Een goede verlichting verhoogt de veiligheid. Kijk ook bij Politiekeurmerk Veilig Wonen om te zien welke maatregelen u kunt nemen voor inbraakpreventie.

Offertes aannemersbedrijf Winterswijk

Het loont om meerdere offertes aan te vragen, zodat u de verschillende bedrijven goed met elkaar kunt vergelijken. Via CRA Aannemersbedrijf krijgt u met slechts één aanvraag vrijblijvend meerdere offertes toegestuurd van gerenommeerde aannemersbedrijven in de regio Winterswijk. Zo kunt u het aannemersbedrijf kiezen dat het beste in staat is om binnen het budget uw woonplezier te verhogen.

aannemersbedrijf beoordeling

Offertes aanvragen

U bent op de pagina van Winterswijk, u kunt onze vakman ook vinden in Zaltbommel en Zetten en Zevenaar.