aannemersbedrijf

Zoekt u een goede aannemer?

Vraag dan geheel vrijblijvend een offerte aan. Maar de keuze is aan u, natuurlijk. 

Verbouw

Soms voldoet een woning niet meer geheel aan uw wensen, of u wilt graag een mooier en luxer huis. Verbouw de woning om veel van uw wensen waar te maken, zoals het plaatsen van een dakkapel, het doortrekken van twee slaapkamers naar een grote kamer, een erker, nieuwe keuken of vloerverwarming. Een CRA aannemersbedrijf werkt met professionele vakmannen die de verbouw van uw woning realiseren volgens het afgestemde budget.

Uitbouw

Een uitbouw zorgt ervoor dat u iets meer leefruimte creëert, waarbij de woning direct lichter wordt. U kunt hierbij denken aan een dakkapel, erker of het plaatsen van een bijkeuken. Een dakkapel geeft een zolderkamer met een schuin dak direct meer licht, loopruimte en leefruimte. De verbouw maakt van een donkere opslagzolder een gezellige slaap-, hobby- of studeerkamer. Voor het plaatsen van een dakkapel kunt u kiezen uit een dakkapel met een plat of schuin dak, of een dakkapel met verhoogde nok. Voor de laatste twee opties helpt het aannemersbedrijf u met de vergunningaanvraag.

Een erker is een gezellige toevoeging aan de woonkamer. Het geeft de woning meer licht, extra ruimte en vooral een luxere uitstraling. Over het algemeen zorgt een erker voor een waardestijging van uw huis. Ook is het mogelijk om een bijkeuken of andere ruimtes toe te voegen aan de woning. U vindt meer daarover bij de pagina Aanbouw.

Overige verbouw

Daarnaast zijn er nog talloze andere mogelijkheden om de woning te verbouwen. Denk hierbij aan het verhogen of verlagen van plafonds, het uitgraven van een kelderruimte onder het huis of het toevoegen van een extra verdieping. Bij alle werkzaamheden is het mogelijk om voor extra isolatie of vloerverwarming te kiezen. Vloerverwarming zorgt voor meer comfort, terwijl goede isolatie zorgt voor een aanzienlijk lager energieverbruik. Daarnaast houdt isolatie geluidsoverlast tegen.

Verbouw leefruimtes

Ons aannemersbedrijf verzorgt ook de verbouw van leefruimtes, zoals de slaapkamer, zolder en woonkamer. Een zolderkamer heeft vaak schuine daken en wordt vanwege beperkte ruimte en de slechtere isolatie meestal gebruikt als opslagruimte. Verbouw de zolder door het toevoegen van een scheidingswand, dakisolatie, grotere ramen en strakke wandplaten. Zo verandert u een opslagzolder in een gezellige logeer-, hobby- of werkkamer. U kunt ook de slaapkamer en woonkamer aanpassen door muren te slopen of scheidingsmuren toe te voegen. Bij het slopen van muren is het belangrijk dat dit geen draagmuren zijn. Het aannemersbedrijf is deskundig en zorgt dat uw woning tijdens en na een verbouwing altijd de juiste muurondersteuning blijft houden.

Verbouw keuken en sanitair

De verbouw van sanitair kan eenvoudig zijn, zoals het vervangen van een wastafel, kraan of toiletpot. Het kan echter ook zeer uitgebreid worden gedaan tot aan het verleggen van leidingen. Bij een grote verbouwing van de keuken of sanitair wordt de huidige ruimte zorgvuldig gesloopt. Daarna wordt het geheel opnieuw betegeld en ingericht. Zo kunt u een staand toilet vervangen voor een chiquere hangende toiletpot. De wastafel kan worden vervangen en er kan een nieuwe badkuip of douche worden geplaatst. Een badkamer zonder toilet kan worden voorzien van een nieuw toilet met een goede afvoer. Ook in de keuken zijn diverse mogelijkheden. Denkt u bijvoorbeeld aan leidingen verplaatsen, en de juiste afstelling van het werkblad en keukenkastjes op uw lengte. Zo is alles binnen handbereik. Het aannemersbedrijf stuurt altijd ervaren en deskundige vakmannen om de aanpassingen zorgvuldig te verzorgen.

Offertes vergelijken

De verbouw van de woning is vaak een ingrijpende klus. Vul daarom het formulier in, geef uw wensen door en ontvang gratis vrijblijvende offertes. Deze kunt u op uw gemak vergelijken, zodat u de beste keus maakt voor het aannemersbedrijf dat de verbouwing uit mag voeren.