Aannemersbedrijf Landgraaf: voor elke klus

aannemersbedrijf

Aannemersbedrijf Landgraaf

U woont heel prettig, maar uw woning voldoet niet meer aan alle wensen. Door gezinsuitbreiding, een kantoor aan huis of een verlangen naar meer licht en ruimte is het wenselijk om het huis te veranderen. CRA Aannemersbedrijf werkt samen met aannemersbedrijven in de regio Landgraaf. Zij zijn expert in de aanbouw, verbouw, renovatie en nieuwbouw van woningen. Met onze allround vakmannen zijn uw woonwensen in goede handen bij een aannemersbedrijf uit Landgraaf en kunt u nog jarenlang met zekerheid genieten van uw woning.

Wilt u gratis offertes?

Van idee tot oplevering

Het aannemersbedrijf uit Landgraaf realiseert uw idee. Uw concept wordt aan de hand van een bouwtekening omgevormd tot een realiseerbaar plan, passend bij uw budget en helemaal volgens uw wensen. De aannemer geeft daarnaast advies over materiaalgebruik, duurzaamheid en veilig wonen. Als er een vergunningaanvraag nodig is, levert het aannemersbedrijf uit Landgraaf de bouwtekening en eventueel de constructieberekening. U wordt gedurende het gehele project goed op de hoogte gehouden van de werkzaamheden en kunt u na de oplevering direct genieten van uw nieuwe, lichtere of ruimere woning. Met een aannemersbedrijf via CRA Aannemersbedrijf weet u precies waar u aan toe bent.

paginamanager

Over CRA Aannemersbedrijf

CRA Aannemersbedrijf werkt met een landelijk netwerk van professionele aannemersbedrijven, ook in de regio Landgraaf. Het aangesloten aannemersbedrijf voert de nieuwbouw, aanbouw, verbouw of renovatie van panden uit voor particulieren en bedrijven. U kunt rekenen op:

 • Professionele vakmensen met jarenlange ervaring
 • Betrouwbaar en transparant
 • Oog voor duurzaamheid en milieu
 • Persoonlijk advies, goed overleg
 • Duidelijke contracten
 • Goede garanties, uitstekende service
 • Landelijk netwerk, ook in de regio Landgraaf
 • De scherpste offertes

Nieuwbouw

Ons aannemersbedrijf uit Landgraaf is veelzijdig en heeft ruime ervaring in de nieuwbouw van particuliere woningen en kantoorpanden. Een aantal van onze aangesloten bedrijven voert ook geregeld projecten uit voor woningstichtingen. Uw idee wordt uitgewerkt door een architect of bouwkundig tekenaar van het aannemersbedrijf, of het aannemersbedrijf voert de opdracht van uw architect uit. Hierbij krijgt u advies over materiaalkeuzes, isolatie, duurzaamheid, veiligheid en design. Dit bepaalt voor een groot deel het benodigde budget voor de woning. De bouwtekening en eventueel constructieberekeningen heeft u nodig voor de vergunningaanvraag. Na goedkeuring kan de bouw beginnen. Het huis wordt vervolgens kaal opgeleverd, of behangklaar en voorzien van sanitair en een keuken. Een greep uit de woningtypes van aannemersbedrijven uit Landgraaf:

 • Vrijstaand huis
 • Recreatiewoning
 • Twee-onder-een-kapwoning
 • Appartementen
 • Gelijkvloerse ouderenwoning (op eigen terrein)
 • Boerderij
 • Bijgebouwen: stallen, garage, schuur, tuinhuis
 • Kantoorpanden

Vergunningen

Het aannemersbedrijf uit Landgraaf levert de bouwtekening en constructieberekeningen als deze zijn vereist voor de vergunningaanvraag bij de gemeente. Vergunningen zijn nodig bij diverse bouwwerkzaamheden, zoals nieuwbouw, dakkapel met een schuin dak en een dakkapel met verhoogde nok. Sommige werkzaamheden mogen zonder vergunning worden uitgevoerd, zoals een dakkapel met een plat dak en uitbouw achter de woning van maximaal vier meter diep en vijf meter hoog. Bij twijfel is het altijd verstandig om uw gemeente in de regio Landgraaf te raadplegen.

Vraag vrijblijvend uw offerte aan

Renovatie

Goed onderhoud beschermt de woning tegen weersinvloeden van buitenaf, zoals vorst, regen, hagel, hitte en uv-straling. Als regulier onderhoud niet meer voldoende is, moet het huis gerenoveerd worden. Het aannemersbedrijf uit Landgraaf zorgt voor onderhoud en renovatie van de woning. Binnenshuis kunt u denken aan renovatie van de trap en het trappenhuis, sanitair, keuken en houten of betonnen vloeren. Buitenshuis verzorgt het aannemersbedrijf uit Landgraaf de renovatie van gevels en muren. Onze vakmannen klimmen het dak op om de dakgoot te vervangen, voor dak- en schoorsteenrenovatie en nokvorstherstel. Daarnaast zijn ze ervaren met kozijnen vervangen en herstel van betonrot en houtrot. Iedere renovatie wordt zorgvuldig uitgevoerd, zodat het huis in de oorspronkelijke staat blijft en u niet of nauwelijks het verschil ziet.

Duurzaamheid

Er is tegenwoordig steeds meer oog voor duurzaamheid. Materialen moeten sterk zijn en jarenlang meegaan, er zijn milieuvriendelijke keurmerken en u kunt kiezen uit diverse mogelijkheden om energie en water te besparen. Het aannemersbedrijf uit Landgraaf adviseert u over allerlei mogelijkheden, zodat u de beste keus binnen uw budget kunt maken. Kiest u voor duurzaam wonen, dan kunt u onder andere denken aan extra goed geïsoleerde daken, muren, vloeren, ramen en kelderruimtes, of bijvoorbeeld de installatie van zonnepanelen en zonneboilers. Uw woning wordt altijd volgens de laatste eisen op het gebied van duurzaamheid gebouwd, maar het aannemersbedrijf uit Landgraaf biedt extra opties om duurzaam wonen naar een volgend level te tillen.

Veiligheid

Bij alle door ons uitgevoerde werkzaamheden is het mogelijk om ook meteen de veiligheid van de woning te verbeteren. De brandveiligheid kan verhoogd worden door het aanbrengen van rookmelders en de keus voor brandveilige bouwmaterialen, zodat een eventuele brand zich minder goed kan verspreiden. Qua inbraakpreventie kunt u denken aan SKG-gecertificeerd hang- en sluitwerk op alle ramen en deuren, dievenklauwen, anti-inbraakstrips, stevige aluminium kozijnen of verlichting bij de voordeur. Met de juiste inbraakpreventie van een aannemersbedrijf uit Landgraaf maakt uw woning tot 95 procent minder kans om getroffen te worden door gelegenheidsdieven. Dat geeft u een groter gevoel van veiligheid en zekerheid.

Verbouw

Met de verbouw van een woning krijgt de ruimte direct een andere aanblik: een zolder verandert met een dakkapel en de juiste afwerking van een opslagruimte in een prettige slaap- of werkkamer. Een lichtkoepel zorgt voor meer lichtinval in de keuken of woonkamer, en nieuwe tegels geven uw badkamer een frisse nieuwe uitstraling. Een aannemersbedrijf in Landgraaf gaat met u om tafel om uw wensen door te spreken en stelt een duidelijk contract op. Daarna kunnen de sloop- en verbouwwerkzaamheden starten. Bij diverse werkzaamheden is het mogelijk om extra isolatie toe te voegen voor een beter milieu en een lagere energierekening. Neem contact op met ons aannemersbedrijf uit Landgraaf voor de verbouw van:

 • Sanitair: badkamer, toilet
 • Keuken
 • Muren doorbreken, wanden toevoegen
 • Erker
 • Schuifpui
 • Lichtkoepel, lichtstraat
 • Vloerverwarming
 • Extra verdieping op de woning of garage
 • Plafonds verlagen of verhogen
 • Dakkapel
 • Verbouwing zolder
 • Kelder bouwen
 • Warmte- en geluidsisolatie toevoegen

Aanbouw in Landgraaf

Met een aanbouw voorziet het aannemersbedrijf uit Landgraaf uw huis van meer ruimte. Een aanbouw is bijvoorbeeld een ruimere keuken of woonkamer, serre of tuinkamer, bijkeuken, kantoor aan huis, carport, veranda of terrasoverkapping. De aanbouw kan in de stijl van de woning worden gemaakt, maar veel mensen kiezen voor nieuwere materialen, zoals een kunststof of houten serre. Bij de aanbouw moet de huidige buitenmuur meestal uitgebroken worden. Dit vindt in het laatste stadium van de werkzaamheden plaats, zodat u zo min mogelijk overlast ervaart.

De aanbouw kan voorzien worden van verwarming en elektriciteit. Ook is het mogelijk om leidingen te verleggen voor een nieuwe keuken of bijkeuken. Daardoor is de nieuwe ruimte direct van alle gemakken voorzien.

U bent op de pagina van Landgraaf, u kunt onze vakman ook vinden in Maastricht en Reuver en Roermond.