aannemersbedrijf

Zoekt u een goede aannemer?

Vraag dan geheel vrijblijvend een offerte aan. Maar de keuze is aan u, natuurlijk. 

Aanbouw serre

Een serre vormt een mooie lichte overgang van de benedenverdieping naar de tuin. De extra vierkante meters zorgen ervoor dat een serre gemakkelijk als extra kamer, zithoek of rustgevende tuinkamer ingericht kan worden. Een serre kan met verschillende materialen worden gebouwd, zoals hout, kunststof of aluminium. U kunt kiezen uit diverse soorten glas, waaronder dubbelglas of het ultiem isolerende HR++ glas. Zodra de serre klaar is, valt er direct meer licht in de woonkamer en kunt u genieten van een nieuw uitzicht op de tuin.

Aanbouw bijkeuken

Als u vaak tegen het probleem aanloopt dat u te weinig ruimte heeft, kan de aanbouw van een bijkeuken net die extra werk- en opslagruimte opleveren. Het kan geheel naar uw wensen worden ingericht. Bedenk van tevoren alvast wat u in de bijkeuken wilt plaatsen. Denk bijvoorbeeld aan het benodigde aantal stopcontacten voor een wasmachine, droger, koelkast en strijkijzer. Houd ook rekening met het plaatsen van een kraan en spoelbak, voorraadkasten of andere opbergruimte. De aannemer houdt bij de aanbouw rekening met alle benodigdheden en kan leidingen verleggen of stopcontacten naar wens toevoegen. Zo is uw nieuwe bijkeuken van alle gemakken voorzien.

Kantoor aan huis

De aannemers van CRA Aannemersbedrijf hebben ervaring in de bouw van kantoorpanden, waardoor zij precies weten wat u nodig heeft voor een kantoor aan huis. Zo is het belangrijk dat de ruimte licht is, verwarmd kan worden en voldoende stroomaansluitingen heeft. Een goed geïsoleerd kantoor laat geen warmte verloren gaan en zorgt direct voor minder geluidsoverlast. Zo kunt u rustig werken in uw nieuwe kantoor aan huis.

aannemersbedrijf

Carport

Een carport is een praktisch afdak naast de woning. De aanbouw kan een verlenging zijn van de garage, of direct aan de woning worden gemaakt. Zo beschermt u de lak van uw auto en andere voertuigen tegen regen, hagel en storm. Bij de aanbouw let de aannemer goed op de grootte: de auto moet eronder kunnen en u heeft ruimte nodig om uit te stappen. Daarentegen mag de carport niet op de grond van de buren of de gemeente komen. Met een vakkundige aannemer van CRA Aannemersbedrijf weet u zeker dat u een stevige, betrouwbare constructie op de juist plaats heeft.

Veranda en terrasoverkapping

Nederlanders willen steeds langer genieten van het buitenleven. Met een veranda of terrasoverkapping kunt u de zomer verlengen en in het voorjaar eerder naar buiten. Tijdens een buitje kunt u rustig buiten blijven zitten, en in de avonduren blijft de warmte langer hangen onder een terrasoverkapping. Wilt u genieten van een veranda of andersoortige overkapping? Uw aanbouw wordt vakkundig verzorgd door een ervaren aannemersbedrijf uit ons landelijke netwerk.

Werkzaamheden aanbouw

Voordat de werkzaamheden van de aanbouw starten, gaat de aannemer eerst met u om tafel. Uw wensen worden exact in kaart gebracht, de afmetingen en bouwmaterialen worden afgestemd op het budget en het contract wordt opgesteld. Soms is er een bouwvergunning nodig van de gemeente, vooral als het een aanbouw betreft die het straatzicht verandert of bij een monumentaal pand. De aannemer kan de vergunningsaanvraag ondersteunen met een bouwtekening en/of een constructieberekening. Voor veel aanbouw achter de woning is geen vergunning nodig, zolang het minder dan vier meter diep en vijf meter hoog is. Ook mag het niet uitsteken ten opzichte van de woning. Bij twijfel is het altijd belangrijk om contact op te nemen met uw gemeente voor de plaatselijke regels.

Zodra alles akkoord is, starten de werkzaamheden. De aannemer begint vaak buiten met de bouwwerkzaamheden en zal pas op het laatste moment de buitenmuren doorbreken, zodat u zo min mogelijk overlast ervaart. Indien dit is afgesproken, kan de aanbouw geschilderd, betegeld of met een nieuwe vloer worden opgeleverd. De bouwplaats wordt na afloop netjes opgeruimd, zodat u meteen kunt starten met het inrichten van de nieuwe ruimte.

Vergelijk offertes aanbouw

Bij een grote investering zoals een aanbouw aan uw woning, loont het altijd om meerdere offertes op te vragen. Met één druk op de knop krijgt u gratis verschillende offertes van de bedrijven bij u in de buurt. Deze kunt u rustig vergelijken, zodat u de beste keus maakt voor een geschikt aannemersbedrijf. Neem contact op en geniet binnen de kortste keren van een nieuwe aanbouw!