aannemersbedrijf

Zoekt u een goede aannemer?

Vraag dan geheel vrijblijvend een offerte aan. Maar de keuze is aan u, natuurlijk. 

Nieuwbouw

Het bouwen van nieuwbouw is altijd een uniek project. CRA Aannemersbedrijf werkt samen met de beste aannemersbedrijven om uw droom voor een nieuwe woning, boerderij, appartementencomplex, kantoorpand, garage of recreatiewoning volledig naar wens uit te voeren. Ons landelijke netwerk van aannemersbedrijven werkt volgens de nieuwste standaarden op het gebied van isolatie, veiligheid en duurzaamheid. Neem gerust contact voor een persoonlijke afspraak om uw wensen door te nemen.

Architectuur en vormgeving

De aannemersbedrijven in ons netwerk werken zowel in opdracht van woningverenigingen en bedrijven als particulieren. Zij plaatsen nieuwbouw op basis van tekeningen van een architect. Daarnaast kunt u kiezen uit een aantal gangbare modellen van woningen en kantoorpanden. Indien er nog geen tekening van een architect beschikbaar is, kan er een architectenbureau door het aannemersbedrijf worden ingehuurd. Op basis van de bouwtekening en materialen kan een goede berekening worden opgesteld. De tekening is ook nodig voor de vergunningaanvraag. CRA Aannemersbedrijf verzorgt onder andere de volgende nieuwbouwprojecten:

  • Vrijstaand huis
  • Twee-onder-een-kap
  • Appartementen
  • Boerderij
  • Bijgebouwen, zoals een schuur, garage, stallen
  • Recreatiewoning
  • Kantoorpand

Duurzaam bouwen

Steeds meer mensen kiezen bij nieuwbouw voor een duurzame woning. Nieuwbouw wordt standaard geleverd met geïsoleerde vloeren, daken en muren. Dit voldoet aan de eisen van het Bouwbesluit. U kunt meer energie besparen door te kiezen voor een hogere isolatiewaarde dan de standaard voorschriften. Daarnaast kunnen duurzame materialen worden gekozen die niet schadelijk zijn voor het milieu of u kunt zonnepanelen of zonneboilers laten aanbrengen. Het is vaak voordeliger om dit tijdens de nieuwbouw te laten doen, dan het later alsnog te laten installeren. U bent dan immers toch al bezig met bouwen.

Materiaalkeuze

De materiaalkeuze heeft invloed op het uiterlijk van de woning, de verwachte levensduur en duurzaamheid. Ook beïnvloedt het voor een groot deel de toekomstige onderhoudskosten. De keuze voor materialen voor nieuwbouw is heel divers. U moet nadenken over materiaalsoorten voor onder andere muren, dakpannen, vloeren en kozijnen. Ook bepaalt u het type ruit en de isolatiewaarde van het isolatiemateriaal. Het aannemersbedrijf adviseert, zodat u een goede afweging kunt maken tussen de vorm, functie en kosten van de juiste materialen van uw woning.

Vergunningen

Voordat de bouw daadwerkelijk kan starten, is het noodzakelijk om een bouwvergunning aan te vragen bij de gemeente. Hiervoor is onder andere de bouwtekening en constructieberekening nodig. Het aannemersbedrijf adviseert over de vergunningaanvraag en levert alle documenten die voor de bouw belangrijk zijn. Nadat de aanvraag is goedgekeurd, kan de werkvoorbereider starten met de voorbereidingen van de nieuwbouw.

Uitvoering

De nieuwbouw wordt veilig gebouwd volgens de geldende regels voor de bouw. Tijdens het bouwproces wordt u goed op de hoogte gehouden van het proces. Uw woning kan kaal worden opgeleverd, of voorzien van een nieuwe keuken, vloeren, sanitair en betegeling. Indien er vertraging optreedt of onvoorziene kosten ontstaan, wordt u hier meteen van op de hoogte gesteld.

Vrijblijvende offertes

Voor een nieuwe woning, bedrijfspand of bijgebouwen is het belangrijk om u goed te oriënteren. U kunt veel geld besparen door verschillende offertes goed met elkaar te vergelijken. Vul daarom het contactformulier in en u ontvangt meerdere offertes van de aannemersbedrijven bij u in de buurt.

nieuwbouw aannemersbedrijf